Graham Watson nu a refuzat sa se intalneasca cu Ion Hadarca

Watson l-a salutat pe Hadarca si neaga ca ar fi refuzat sa se intalneasca cu dumnealui, in pofida declaratiilor facute de serviciul de presa al Partidului Liberal si difuzate de presa basarabeana. Cineva minte: serviciul de presa al PL, Ghimpu sau Publika?
O televiziune din Moldova publica ieri, 2 iulie, o stire in care se  pretinde ca europarlamentarul Graham Watson, raportorul pentru Moldova din Parlamentul European, ar fi refuzat sa se intalneasca cu Ion Hadarca, noul co-presedinte al Comitetului Parlamentar de Cooperare UE-Moldova, facand trimitere la serviciul de presa al Partidului Liberal. Stirea continea urmatoarea informatie: “serviciul de presă al PL anunţă că Sir Watson a refuzat întâlnirea cu Ion Hadârcă, Copreședinte al Comitetului,  în cadrul Reuniunii a XVII-a a Comitetului de Cooperare interpalamentară UE-RM (CPC), care a avut loc la Bruxelles în perioada 23-24 iunie.”

Cu toate acestea, cabinetul europarlamentarului britanic Graham Watson ne-a confirmat astazi ca  “Dl Watson l-a salutat pe Ion Hadarca la reuniunea care s-a derulat pe 17 iunie” si  ca de fapt Dl Haradca “nu-i solicitase o intrevedere bilaterala dlui Graham”.

Merita precizat faptul ca raspunsul cabinetului Watson a fost foarte promp, dupa ce l-am informat ca in presa de la Chisinau circula informatia difuzata de PL, potrivit careia ar fi fost un refuz din partea lui de a se intalni cu dl Hadarca.  De asemenea, reuniunea respectiva a avut loc la Bruxelles intre 17 si 18 iunie, si nu pe 24 iunie, asa cum fusese precizat in stirea Publika TV.

Ludmila Bulgar, Bruxelles

Aici gasiti stirea sus-mentionata: http://www.publika.md/scandalul-liberalilor–discutat-la-bruxelles–sir-watson-a-refuzat-sa-se-intalneasca-cu-ion-hadarca_1473921.html

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s