CAUTAM AUTORI cu argumente

CartierEuropean.com este deschis colaborarii cu tineri interesati de subiectul Republicii Moldova, care au idei interesante, susceptibile de a fi expuse intr-o analiza, eseu, interviu, opinie etc., cea mai cautata valoare fiind ARGUMENTUL.

Integrarea Europeana a Moldovei are nevoie de argumente care ar genera fapte si incredere din partea populatiei. Ai argumentul potrivit? Scrie pentru CartierEuropean.com si fa-te auzit de catre experti, lumea academica si guvernanti!

Pentru a fi acceptat, un material trebuie sa prezinte interes pentru publicul tinta al CartierEuropean.com (c.f. meniu “Cartier European este…”).  Autorul este rugat sa expedieze un CV actualizat, insotit de o poza miniatura,  si sa propuna un subiect de actualitate, inainte de a incepe redactarea propriu-zisa, la adresa iemoldova@gmail.com.

Articolul trebuie sa contina un lead bine redactat, textul bine structurat, coerent, fiecare paragraf il introduce pe urmatorul etc., si o concluzie clara, care sa preia toate ideile desfasurate in text, fiind punctul culminant al materialului. Textele cu greseli de ortografie, gramatica etc., vor fi expediate autorului pentru corectare. Sursele vor fi corect citate dupa modelul ULB: (p.24, Quotes in Ghidul metodologic ULB-Final-dissertation-guidelines . Lungimea textului va fi de maxim 5 pagini, paginate in Word, 12, Times New Roman, spatiere 1,5. Textele pot fi scrise in romana, franceza sau engleza.

Pentru cele in franceza sau engleza un “reader” aditional este de dorit, dar echipa CartierEuropean.com poate, de asemenea, propune relectura de catre experti. Numele acestuia poate fi mentionat de catre autor doar pentru echipa editoriala CartierEuropean.com. CartierEuropean.com isi rezerva dreptul de a difuza materialul pe site-urile de socializare si in media. Toate materialele sunt publicate cu titlu oneros.

 

Echipa CartierEuropea.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s